Mind-Body Coachtraject

Slaap je slecht? Heb je problemen in je relatie? Voel je dat je vastloopt? Mis je een bepaalde richting of ervaar je een bepaalde leegte? Je verlangt naar meer innerlijke vrijheid en wilt een shift doormaken; een doorbraak naar je ware potentieel. Ieder individu is in de basis een vrij wezen; vrij van beperkingen en klachten. Maar ergens is een bepaalde verstoring ontstaan waardoor je je toch niet vrij voelt. In het holistische 3 maanden programma zoeken we de balans op tussen lichaam en geest en krijg je praktische tools om weer te leren luisteren naar de signalen die het lichaam afgeeft.

Boek een Kennismakingscall

Onze Interne Belevingswereld

Een 3 maanden traject.

Laten we onze interne belevingswereld vergelijken met de jaarringen van een boom. De binnenste ring, de kern, is onze essentie. Daaromheen groeien de ringen door naar je identiteitsbeleving, je emoties, je herinneringen, je overtuigingen, tot de buitenste laag; je gedrag. Je gedrag is de enig zichtbare of tastbare laag, waarmee we interacteren met de buitenwereld.

We zijn vaak alleen maar bezig met ons gedrag aan de oppervlakte en nemen niet de rest van de jaarringen mee. Maar diepliggende pijn (ontstaan door niet verwerkt verdriet, rouw, angst, woede, etc.) ligt rondom onze kern en handvatten hoe je tot die kern kan spreken is er niet of nauwelijks. Als gevolg neemt het lichaam ons in zelfbescherming en ontkoppelen we van de pijn- het is te groot. Dit kan ons gedrag behoorlijk beïnvloeden.

Gedrag wordt dus door de diepere ringen, oftewel lagen aangestuurd. Als je een echte shift wilt maken, zul je de blokkades en pijn op de dieper liggende lagen moeten aangaan. Bij Rigter Health geven we de handvatten hoe je tot die kern kan spreken en doorbreken we de blokkades. We zullen een een shift maken tot in de kern; jouw innerlijke vrijheid en jouw ware essentie vinden.

Wat is Mind-body Coaching?

Bij mind-body coaching lokaliseren we de disbalans tussen lichaam en geest en erkennen we dat stress gerelateerde zaken een grote veroorzaker zijn van fysieke en mentale klachten (PAIN- Please Acknowledge Information Now). Tijdens deze coaching behandelen we de mens als een lichamelijk, psychologisch, sociaal en spiritueel geheel die onlosmakelijk met elkaar verbonden is.

Wat kun je verwachten bij Mind-body Coaching?

Een veilige en vertrouwde omgeving waarin we je emotionele binnenwereld de ruimte geven, in combinatie met lichaam gerichte en mentale coaching; ademtherapie, houding, lichaamsgedrag, regressie, energiewerk en nog veel meer.

Je krijgt begeleiding bij een innerlijke reis dat de holistische connectie versterkt en je in je ware potentieel zet.

In deze 3 maanden hoef je nare gevoelens niet meer te vermijden of verdoven. In plaats daarvan mag je die doorvoelen en transformeren naar datgene wat je wel bent; innerlijk vrij.

Wist je dat..?

Om te kunnen luisteren naar-en en voelen wie je werkelijk bent, is er lichamelijk doorstroming nodig, een vrije flow, tussen de drie breinen van ons lichaam; je buik, je hart en je hoofd. Je buik is je intuïtie, je oerkracht. Vanuit je buik manifesteren wij. Je hart is je gevoel, overtuigingen en liefde geven-en ontvangen. Je hoofd is de aanstuurder en uitvoerder.

Tegenwoordig is het normaal om onze emotionele binnen wereld te vermijden en dus ons hart-en onze buik signalen uit te schakelen. Luisteren naar je gevoel en intuïtie is secundair geworden aan onze ratio. We vluchten in ons hoofd en kiezen eerder voor afleiding en verslaving, dan onze interne communicatie.

Een vrije flow ontstaat wanneer we geen weerstand meer bieden met alles wat er in ons lijf gebeurt en luisteren naar de belangrijke signalen, afkomstig van de drie breinen. En precies daar activeren we de zelfhelende kracht van het lichaam. Voor meer rust in je hoofd en een rijke gevoelswereld.

Intake

Tijdens de intake gaan we samen je klachten uitgebreid onderzoeken en de holistische connectie versterken. Vervolgens bedenken we, aan de hand van het onderzoek, een gepast en haalbaar behandeltraject.

Afspraak inplannen

Vul  je gegevens in voor het maken van een afspraak of een kennismakingsgesprek. Ook zijn we bereikbaar via de telefoon, whatsapp of e-mail.

* Algemene voorwaarden van toepassing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
In dit 3 maanden traject gaan we het bewustzijn aanwakkeren, bewust de blokkades lokaliseren en ruimte-en aandacht geven. We gaan opzoek naar wie je werkelijk bent en waar je werkelijk naar verlangt.
Boek een Kennismakingscall

Tarief

Mind-body Coaching
3 maanden traject

Prijs op aanvraag
5 coaching sessies van 1,5 uur
Vragen stellen via WhatsApp
Persoonlijk traject
Telefonisch follow up gesprek
Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Benieuwd of je correct ademt?

Doe de Ademtest