Plan je afspraak

Email
david@rigterhealth.nl
Telefoon
06 23728865
Adres Woerden
Trasmolenlaan 5, Woerden
Online Afspraak Maken
Adres Zoetermeer
Aïdaschouw 1, Zoetermeer
* Algemene voorwaarden van toepassing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Locaties Rigter-Health

Oefentherapie praktijk in Woerden

Oefentherapie Woerden

Rigter Health in Woerden heeft openbare parkeerplaatsen in de buurt, is rolstoelvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adres

Trasmolenlaan 5
3447GZ, Woerden

Contact

Tel: +31623728865
david@rigterhealth.nl
Online Afspraak Maken
Oefentherapie praktijk in Zoetermeer

Oefentherapie Zoetermeer

PhysiqCare Oefentherapie in Zoetermeer heeft openbare parkeerplaatsen in de buurt, is rolstoelvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adres

Aïdaschouw 1,
2726 JZ Zoetermeer

Contact

Tel: +31623728865
david@rigterhealth.nl
Online Afspraak Maken

Veelgestelde Vragen

Krijg ik iets vergoed?
OEFENTHERAPIE/ADEMTHERAPIE
Indien je een aanvullende verzekering hebt voor fysiotherapie/oefentherapie zal je zorgverzekeraar afhankelijk van  je polis het bedrag volledig vergoeden. Als praktijk hebben wij contracten met de meeste zorgverzekeringen, en dienen wij de declaraties zelf voor u in. Wij hebben dit jaar wegens lage vergoedingen geen contract afgesloten met A.S.R., er is wel een vergoeding mogelijk onder "niet gecontracteerde zorg". Je ontvangt dan na de behandeling een factuur. Deze kan je vervolgens zelf indienen en afhankelijk van jouw polis ontvang je een vergoeding. Wil je de exacte vergoeding weten? Raadpleeg dan je zorgverzekeraar.

DOORBRAAK COACHING
Doorbraakcoaching wordt niet vergoedt vanuit de aanvullende verzekering en is niet zoals oefentherapie vrijgesteld van btw. Wel zijn er mogelijkheden om vergoedingen via de werkgever te krijgen. Je zou die mogelijkheden kunnen verkennen met de HR afdeling, management of directie. Vaak is er een budget beschikbaar voor opleidingen en ontwikkeling, waaronder coaching.

Coaching is een kosteneffectieve methode die vaak wordt gestimuleerd door HR-managers vanwege de positieve impact op werknemers. Als je nog geen gebruik hebt gemaakt van dit budget, kun je een gratis oriëntatiegesprek met mij plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we samen een plan opstellen en een offerte maken die je kunt bespreken met degene die over dit budget gaat.
Hoe gaat dat met betalen mits geen aanvullende verzekering?
Je ontvangt de factuur na een sessie. Deze kan je direct betalen per pin, of overmaken via de factuur die je ontvangt per mail.
Verhinderd of annuleren?
Afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden geannuleerd. Bij niet afzeggen of het annuleren van je afspraak binnen 24 uur wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Afzeggen kan gedaan worden via mail, app of telefoon.