Doorbraak Coaching

Slaap je slecht? Ervaar je fysieke of mentale klachten of ben je burn-out? Heb je problemen in je relatie? Voel je dat je vastloopt of mis je een bepaalde richting? Herken je het verlangen naar meer rust in het hoofd en een gevoel van innerlijke vrijheid? Maar hoe bereik je die dan? Met doorbraakcoaching breek je vrij van je interne saboteurs, en leer je het leven vormgeven vanuit een blijvend gevoel van vrijheid.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze Interne Belevingswereld

Laten we onze interne belevingswereld vergelijken met de jaarringen van een boom. De binnenste ring, de kern, is onze essentie.Daaromheen groeien de ringen door naar je identiteitsbeleving, je gevoelswaarheden, je overtuigingen, tot de buitenste laag; je gedrag. Je gedrag is de enig zichtbare of tastbare laag, waarmee we interacteren met de buitenwereld.

Het gedrag is wat zich aan de oppervlakte afspeelt, maar ons gedrag wordt aangestuurd door de diepere lagen. Wil je echte verandering? Dan dien je dieper te kijken. En zul je eerst bewust moeten worden wat jouw gedrag op een dieper niveau aanstuurt. Bij doorbraakcoaching maken we je diepgaand bewust van je belemmerende overtuigingen, gevoelswaarheden en gedragspatronen en geven we je de tools hoe je deze kan transformeren.

Wat is Doorbraakcoaching?

Doorbraakcoaching is een diepgaande manier van coaching met als doel dé doorbraak. Het leert je vrij breken van datgene wat je belemmert, door op een heel diep niveau bewust te worden wat jouw belemmering aanstuurt. Door deze bewustwording ben je instaat om hardnekkige patronen los te laten. Waardoor jij vanuit een nieuwe innerlijke waarheid, helpende nieuwe patronen leert inslijten die bijdrage aan jouw groei. Als je op een diep niveau inziet wat je doet, is negeren geen optie meer. Waardoor je niets anders wilt dan veranderen.

Doorbraakcoaching is een holistische aanpak die jou laat transformeren op meerdere niveaus zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

De Doorbraak-Methode is een bewezen effectieve methode die o.a. wordt gebruikt door de Burn-out poli en Unlimited people. Met de Doorbraak-Methode zijn in 15 jaar tijd al meer dan 3000 mensen succesvol begeleid.

Wat kun je verwachten bij Doorbraakcoaching?

Een veilige en vertrouwde setting waarin we je je emotionele en mentale binnenwereld gaan onderzoeken. Er zullen bewustwordingsprocessen worden geactiveerd die impact gaan hebben op hoe jij in het leven staat. Door onomkeerbare bewustwordingsprocessen ben jij pas in staat werkelijk te veranderen.

Na het traject begrijp je heel gedetailleerd wat jou diep van binnen drijft, en ben je instaat om ongewenste drijfveren die je binnen je comfort zone houden niet meer te volgen. Je gaat beperkende emoties niet meer uit de weg, en kan keuze maken vanuit een blijvend gevoel van vrijheid.

Voor wie is Doorbraakcoaching?

Doorbraakcoaching is wat voor jou als;

•   Je voelt dat er meer uit het leven te halen is.
•   Je voelt dat het tijd is voor een verandering/doorbraak. Als je huidige pad en manier van doen niet meer werkt voor jou.
•   Je alles op een rijtje hebt, maar toch voelt dat er iets mist.
•   Je verlangt naar meer persoonlijk leiderschap.
•   Je voelt dat je vastloopt en daardoor fysieke, mentale en/of emotionele klachten ervaart.
•   Je burn-out of overspannen bent en/of andere stress gerelateerde klachten ervaart.

Praktische details

Voorafgaand aan het coaching traject vindt een vrijblijvende intake plaats om te kijken of doorbraakcoaching bij je past. Het traject omvat 4 één-op-één sessies van 2 uur, waarin we de fases van transformatie doorlopen die nodig zijn voor jouw doorbraak. Na afloop volgt een evaluatiegesprek eventueel in samenwerking met een werkgever of bedrijfsarts. Krijg ik iets vergoedt? En zijn er mogelijkheden voor vergoeding vanuit mijn werkgever? Vaak is er een budget beschikbaar voor opleidingen en ontwikkeling, waaronder coaching. Neem contact op voor meer info.

Afspraak inplannen

Vul  je gegevens in voor het maken van een afspraak of een kennismakingsgesprek. Ook zijn we bereikbaar via de telefoon, whatsapp of e-mail.

* Algemene voorwaarden van toepassing
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
In het doorbraak traject gaan we het bewustzijn aanwakkeren, bewust de blokkades en belemmerende patronen lokaliseren en loslaten. We gaan opzoek naar wie je bent en wat je werkelijke verlangens zijn.
Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Tarief

Doorbraak Coachtraject

Prijs op aanvraag
Vrijblijvende intake van 1 uur
4  doorbraaksessies van 2 uur
Telefonisch follow up gesprek(nazorg)
Losse doorbraaksessie; 110,- per uur
Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Benieuwd of je correct ademt?

Doe de Ademtest